Köszöntünk Benneteket az idei gokartos szezon kezdetén!

Kedves Gokartos Vendégeink!

Szeretettel köszöntünk Benneteket 2016-ban is, az idei gokartos szezon kezdetén! Ebben az évben is jó szórakozást és hasznos időtöltést kínálunk Nektek!

Amellett, hogy a friss levegőn, kellemes környezetben lehetsz, most egy fantasztikus játékban is részt vehetsz! Ha beújítasz és veszel egy menő gokartos maszkot, áprilistól minden hónap utolsó napján sorsoláson vehetsz részt, a nyeremény pedig három, egyenként 1x8 perces ajándékutalvány lesz! Természetesen, ha valaki több maszkot vásárol, növelheti esélyét annak, hogy az ő nevét sorsoljuk ki. A nyerteseket elektronikus úton fogjuk értesíteni és az utalványt személyesen veheti majd át a pályán.

Utalványvásárlási lehetőség nyitva tartási időben személyesen a gokart pályán, illetve egész évben rendelhető a 06 20 98 08 515 mobilszámon vagy a gokart.radring@gmail.com e-mail címen! Az ajándékutalványok különböző értékűek.  Ha postai feladással juttatjuk el címetekre az utalványt, plusz 500 Ft-tal többet kell számolnotok, mert ajánlott levélben kapjátok kézbe a küldeményt. Ilyenkor szükséges az előre utalás a Gokart Radring bankszámlaszámára (K&H: 10402702-50526681-49751003) és a közlemény rovatban az „Ajándékutalvány vásárlás” címszó feltüntetése.

(c) Rönöki Szabadidősport- és Gokart Egyesület - Minden jog fenntartva